Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Aktürk’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi de minnetle andı.

30 Ağustos’un 101. Yıl dönümü sebebiyle yayınladığı mesajında Başkan Aktürk:

“Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır.” 30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir. Tarihi şan, şeref ve zaferlerle dolu olan aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde nice bayramlar diliyorum. Büyük Taarruz’un Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu zaferin kahramanları başta olmak üzere vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu