Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ’de Eğiticiler Eğitiminin Sekizincisi Gerçekleştirildi

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NUZEM) koordinatörlüğünce gerçekleştirilen eğiticilerin eğitimi programlarının sekizincisine Türkiye Zihin Haritası Derneği Başkanı Akın Kağan Akçalı davetli konuşmacı olarak katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NUZEM) koordinatörlüğünce düzenlenen eğiticilerin eğitimi seminerlerinin sekizincisi Türkiye Zihin Haritası Derneği Başkanı Akın Kağan Akçalı’nın katılımı ile “Etkin Bir Öğrenme ve Düşünme Aracı: Zihin Haritaları” konusu üzerine üç oturum şeklinde gerçekleştirildi.

NUZEM Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilen seminerde Akın Kağan Akçalı, zihin haritalarının önemi, etkili bir zihin haritası oluşturma yöntemleri ve zihin haritaları için kullanılabilecek araçlar konularında bilgi verdi.

Seminer, katılımcıların sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu