Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeBültenManşetler

Kapadokya Teknopark’ın 100 Bin TL Ödüllü CAPPIN²C İş Fikri ve Girişimcilik Yarışması’nda Son Başvuru Tarihi Uzatıldı

Kapadokya Teknopark’ın 100 Bin TL Ödüllü CAPPIN²C İş Fikri ve Girişimcilik Yarışması’nda Son Başvuru Tarihi Uzatıldı. Nevşehir başta olmak üzere, bulunduğu bölgeye teknoloji tabanlı girişimcilik konusunda katma değerli hizmetler sunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Kapadokya Teknopark tarafından gerçekleştirilen ve KOSGEB tarafından desteklenen CAPPIN²C İş Fikri ve Girişimcilik Yarışması’nın son başvuru tarihi daha fazla sayıda girişimciye imkân tanımak için uzatıldı. Yarışma kapsamında, başarılı iş fikri sahibi girişimcilere toplamda 100 Bin TL ödül verilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak girişimci bir nesil yetiştirmeyi önemsiyoruz, öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin girişimcilik ekosistemine dahil olmalarını da teşvik ediyoruz.

Bu çerçevede geçtiğimiz yıl Kapadokya Teknopark bünyesinde CAPPIN2C markası altında girişimcilik ve kuluçka hizmetleri sunmaya başladık. CAPPIN²C Kuluçka Merkezi başta Nevşehir’de ikamet eden girişimciler olmak üzere herkese hizmet vermektedir.

CAPPIN²C Kuluçka Merkezi’nin etki alanını genişletmek ve ilimizdeki girişimcilik ekosistemini güçlendirmek için Girişimcilik ve İş Fikri temalı yarışmamıza geçtiğimiz Haziran ayında başvuru almaya başladık. Yarışma kapsamında başarılı olan girişimcilere toplam 100 Bin TL ödül verilecektir.

Yarışmamız KOSGEB İş Planı Ödülü Destek Programı kapsamında desteklenmektedir. Girişimciler ödül almaya hak kazandıktan sonra kuracakları şirketler ile bu destekten faydalanabilecekler. Yarışmaya ilişkin detaylı bilgilere cappin2c.com/yarisma adresinden ulaşılabilir ve aynı adresten online başvuru yapılabilir.

Başta Nevşehir olmak üzere bölgemizdeki tüm öğrencileri, girişimcileri ve akademisyenlerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum.

Daha geniş bir kitleye ulaşmak ve yeni gelen öğrencilerimize de imkân tanımak maksadı ile yarışmanın son başvuru tarihini 4 Kasım 2022 olarak güncelledik, bu sayede daha çok girişimciye ulaşmayı amaçlıyoruz.

Yarışmada başarılı olan projeler Üniversitemiz Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde 25 Kasım 2022 tarihinde sergilenecektir, aynı gün ilk 3’e giren girişimcilerimize ödülleri de takdim edilecektir. Yarışmanın tüm girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu