BölgeManşetler

“Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” Filmi Nevşehir’de Depremzede Çocuklarla Buluştu

Nevşehir İl Protokolü ve Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Valiliği ve Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından organize edilen TRT Çocuk’un “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” adlı animasyon filminin özel gösterimini izledi.

TRT Çocuk’un en sevilen çizgi filmlerinden Elif ve Arkadaşları’nın gizem dolu bir hikâye ile fantastik bir dünyaya doğru yolculuğunu anlatan Elif ve Arkadaşları: Kapadokya’da filminin ikinci galası Nevşehir’de yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Valiliği ve Kapadokya Alan Başkanlığı organizesinde Nevşehir’de bulunan depremzede çocuklara yönelik TRT Çocuk’un “Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” adlı animasyon filminin özel gösterimi Nevşehir Nissara AVM’de yapıldı. Filmin gösterimine; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı. Dr. Mehmet Savran, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Kapadokya Alan Başkanı Birol İnceciköz, TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, Sinema Filminin Yapımcı Yönetmeni İsa Doğmuş, protokol üyeleri ve depremzede çocuklar katıldı.

TRT Çocuk’un uzman psikologları, çocuk gelişim uzmanları ve içerik editörlerinin katkılarıyla hazırlanan, Elif ve arkadaşlarının Kapadokya’da yaşadıkları fantastik macerayı anlatan 3D animasyon türündeki ‘Elif ve Arkadaşları: Kapadokya’ adlı animasyon filmi izleyiciler tarafından büyük beğeniyle izlendi.  Film ayrıca 28 Nisan’da tüm Türkiye’de gösterime girecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu