BölgeManşetler

Vali Fidan’dan Doğa Tohumculuğa ziyaret

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir’in Gülşehir İlçesinde faaliyet gösteren Doğa Tohumculuk A.Ş Fabrikası ve Ar-Ge merkezinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, bölgemizin ana tarım ürünleri arasında yer alan patates alanında önemli çalışmalar yürüten, patates sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek entegre oluşumu olan Doğa Tohumculuk’a ait Gülşehir fabrikası ve Tohum Ar-Ge merkezinde incelemelerde bulundu.

Doğa Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan tarafından karşılanan Vali Ali Fidan, firma bünyesinde faaliyet gösteren Dondurulmuş Parmak Patates Fabrikasını da gezdi.

Başkan Karahan, Vali Fidan’a; Yeni yatırımlar, patatesin şu anki durumu, patates ihracatındaki son durum ve patates fabrikasının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vali Fidan’a ziyaretlerinde Gülşehir Kaymakamı Mehmet Zortul ve İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş eşlik ederken, Doğa Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan, Genel Müdür Çağatay Buğrahan Özdil, Fabrika Müdürü Berkan İşeri ve Satın Alma Sorumlusu Cem Özçelebi  de hazır bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu