ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp’te çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Bahçelievler mahallesinde tek katlı müstakil ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Bahçelievler mahallesinde tek katlı müstakil ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, Dün gece saat:00.20 sularında Ürgüp Bahçelievler mahallesi Memiş Aksoy camii yanındaki tek katlı müstakil evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden Salih Özer’in durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Maddi hasarın oluştuğu ev kullanılmaz hale geldi.

Hane sahiplerinden Salih Özer FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; “Dün gece geç saatlerde Ürgüp Bahçelievler mahallesi Memiş Aksoy camiinin oradaki kiracı olarak ikamet ettiğimiz evimizde elektrik kontağından bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görür görmez annem ve babamı hemen dışarı çıkardım. Yangında elimden yaralandım. Durumu 112’ye bildirdim. Ürgüp Belediyesi itfaiye ekipleri gelip yangını söndürdüler ama evimizin eşyaları tamamen kullanmaz bir vaziyete geldi. Şuan ben işsizim, babamın ve annemin durumu yok. Şuan mağdur kaldık. Yetkililerden destek bekliyoruz. Allah kimseyi zor durumda bırakmasın” dedi.

Öte yandan yangın haberini alan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız yangın mağduru Özer Ailesi’ne destek vermek ve yaralarına merhem olmak için hemen harekete geçtiği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu