Manşetler

Urgenç; Güzel Ülkemin Yeni 15 Temmuzlar Yaşamaya Takati Yoktur.

Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan’ın yaptığı açıklamayı Türk Eğitim Sen şubeleri basın ve internet siteleri aracılığıyla taşra teşkilatları ile paylaşarak yapılan gayri resmi toplantılara ve gruplara dikkat çektiler.

Bu doğrultuda Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç şu ifadeleri kullanarak konuyu Nevşehir kamuoyu ile paylaştı.
FETÖ GİBİ KENDİNİ DEVLET YERİNE KOYMAYA ÇALIŞAN, DEVLETE POSTUNU SEREN STK vb. YAPILARIN DEVLETİMİZİ İŞGALİNE VE TAHAKKÜMÜNE DERHAL SON VERİLMELİDİR!
“fetö, etkin olduğu zamanlarda toplantılar yapardı; eğitimin ve bütçenin planlandığı, yönetici ve öğretmen taksimatının yapıldığı bu toplantılara katılabilmek için bürokrat tayfası sıraya dizilirdi.
Adeta paralel bir eğitim yönetimi ihdas edilmişti.
Şimdi de bir kısım sözde STK’lar marifetiyle benzer faaliyetler yürütülüyor. Bu toplantılara il ve ilçe milli eğitim müdürleri ve seçilmiş(!) okul müdürleri katılıyor. Bu STK’lar tarafından oluşturulan WhatsApp gruplarından okul yöneticilerine bilgilendirmeler ve talimatlar yağdırılıyor.
Yönetici görevlendirmelerinden okul türlerinin belirlenmesine, ders seçimlerinden kurum kuruluşlarla ilişkilere kadar eğitimin her safhası bu toplantılarda masaya yatırılıyor.
Bilmiyorum, Milli Eğitim Bakanı sayın Ziya Selçuk bu durumlardan haberdar mıdır?
Ancak çok açık ifade ediyorum ki, bu güzel ülkenin yeni 15 Temmuzlar yaşamaya takati yoktur.
Sorumluluk makamında bulunanları gereğini yapmaya davet ediyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu