Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ziraat Odasından Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Ziyaret

Nevşehir Ziraat Odası başkanı Mahmut Çalışkaner ve yönetim kurulu ile birlikte Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdür Mehmet Baltacı ziyaret etti.
Ziyarette İl Müdürü Baltacı; 7256 Sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin” Kanun hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
“2020 / Ağustos ayı ve öncesi dönemlere ait ve kesinleşmiş olan;
· Sigorta Primleri,
· Genel Sağlık Sigortası Primleri,
· İşsizlik Sigortası Primleri,
· İdari Para Cezaları,
· İş Kazası veya Meslek Hastalığı sonucunda doğan Rücu alacakları,
· Yersiz Ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar,
· 4/b (Bağ-Kur) sigortalılarının daha önce durdurulan hizmet sürelerinin İhyası halinde doğan alacaklar,
Yapılandırma kapsamında olduğunu söyleyen Baltacı Yapılandırma başvuruları Cumhurbaşkanımızın kararı ile 01.02.2021 tarihine kadar uzadığını ve son başvuru tarihi 01.02.2021 olduğunu söyledi.
“Sigortalı Çalıştırılan İşverenlerce e – Sigorta,
Bağ-Kur’lu Sigortalılarımızca e- Devlet’ten
Kanalıyla başvuru yapabilecekleri gibi şahsen veya posta yoluyla ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne veya Sosyal Güvenlik Merkezine başvurularını yapabileceğinizi hatırlatmakta yarar görüyorum, ayrıca Kurumumuz ile T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankası arasında emekli olabilecek sigortalılara yönelik kredi iş birliği protokolü imzalanmış olup, aylık 1,60 faiz oranı ve 36 ay vade imkânı ile krediye başvurulabilecektir. dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu