BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Vali Becel’den Sıcak Hava Balon Firmalarına Ziyaret

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Türkiye’nin ilk yerli tasarım sıcak hava balonu üretimini yapan Pasha Balloons firmasını ile sıcak hava balonlarının bakım ve onarımı yapan ayrıca pilot eğitimi veren Kaya Balon Bakım ve Pilot Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali İnci Sezer Becel, ilk olarak Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin ilk yerli tasarım sıcak hava balonu üretimini yapan Pasha Balloons firmasına ziyarette bulunarak işletme yetkilisi Halis Aydoğan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Becel, işletme sahibi Halis Aydoğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali İnci Sezer Becel daha sonra Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren sıcak hava balonlarının bakım ve onarımı yapan ayrıca pilot eğitimi veren Kaya Balon Bakım ve Pilot Eğitim Merkezini ziyaret ederek işletme yetkilisi Murat Çoban’dan bilgiler aldı. Vali Becel işletme yetkilisi Murat Çoban’a yürüttükleri çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Ziyarette Vali İnci Sezer Becel’e Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici eşlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu