Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerSiyasetÜrgüp Haberleri

MHP İL BAŞKANI KAYA, TES ŞUBE BAŞKANI URGENÇ İLE BİRLİKTE ÜNİVERSİTEDE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Yetkili Sendika ofisi olarak kullanılan Türk Eğitim Sen bürosunu ziyaret etti. Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Nevü temsilcisi Abdullah Çamcı ve üniversite çalışanlarının bulunduğu ziyarette MHP İl Başkanı Kaya bir süre Üniversite akademik ve idari personeli ile sohbet etti.

Tes. Nevü Başkanı Abdullah Çamcı sendikal faaliyetlerle ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Kaya bir süre üniversite çalışanları ile sohbet etti. Türk bilimine sundukları katkılardan dolayı üniversite çalışanlarına, bilim insanlarına teşekkür etti. Hem şahsım olarak hem de Parti olarak üniversite çalışanlarına, bilim insanlarına ayrıca bir önem veriyoruz. Bu noktada sizleri üniversitede ziyaret etmek istedim. Dedi.

Tes. Şube başkanı Tayfur Urgenç ziyaretten dolayı Mhp İl başkanı İlhan Kaya’ya üniversite çalışanları adına teşekkür etti. Başkan Urgenç; Üniversite çalışanlarının istek ve taleplerini ileten, çözüm önerileri bulunan bir raporu Mhp il başkanı Kaya’ya verdi.

Mhp İl Başkanı İlhan Kaya ve Tes. Nevsehir şube başkanı Tayfur Urgenç Nevü Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret ederek günü noktaladılar.

MHP İL BAŞKANI KAYA VE TES. ŞUBE BAŞKANI URGENÇ REKTÖR AKTEKİN’İ ZİYARET ETTİLER.

Nevü Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, üniversitenin eğitim – öğretim ile birlikte şehrin her alanda kalkınmasına yönelik yürüttükleri faaliyet ve çalışmaların önemli olduğuna değinerek Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kaya ve Urgenç’e teşekkür eden Rektör Aktekin ise yönetim olarak kamu yararına tüm kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra, şehirdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ile istişareler halinde çalışmaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Rektör Aktekin ile bir süre görüşen Başkan Kaya Aktekin’e Gazeteci yazar Yıldıray Çiçek’in son kitabını, Urgenç ise Türk Eğitim Sen tarafından 2020 yılı Bilge Tonyukuk anısına yayına hazırlanan “Türk Bengü Taşları” ve Türk Eğitim Sen tarafından süreli yayın olarak hazırlanan Sosyal Bilimler Dergisi “21.yy’da Eğitim ve Toplum”un özel sayısını hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu