BölgeManşetler

TYP kapsamında çalışacak 34 kişi belli oldu

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Nevşehir İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında çalıştırılmak üzere alınacak olan 34 kişinin kura sonucu belli oldu.

34 kişinin belirlenmesi amacıyla Nevşehir 6. Noter Başkâtibi İbrahim Özsoy tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonunda kura çekimi yapıldı.

Bu kapsamda 9 ay süre ile çalıştırılacak olan 34 temizlik görevlisinin alınacağı TYP programına 208 kişi başvuruda bulundu.

Nevşehir Merkezden 148 kişi müracaat ederken, Ürgüp’te 13 kişi, Hacıbektaş’ta 41 kişi ve Derinkuyu’da da 6 kişi başvurdu.

İlk kura çekimini ise Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Orhan Kekeç yaptı.

 

34 KİŞİNİN ASİL LİSTESİ BELLİ OLDU

Nevşehir merkezde , Semra Kodak, Kübra Biçkin, Sümeyra Karataş, Gülsen Sağlam, Şükrü Öğünlü, Zehra Kürkçü, Beyhan Kartal, Leyla Öztürk, Arzu Kılıç, Kadir Biçkin, Cemal Öztekin, Emine Altundağ, Zehra Bozkurt, Elife Kızıltepe, Fatma Nur Tunç, Ömür Kale Rabia Karkın,  Derya Dura, Cansu Güçlü, Havvana Özdemir, Meryem Şahin ve Nur Sema Yeşilyurt.

Hacıbektaş’ta Özgür Kahraman, Ümmü Gülsüm Buse Avur, Kardelen Petek, Serpil Özkan, Gökhan Köksal ve Seyit Ali Solmaz.

Derinkuyu ‘da Gamze Karataş.

Ürgüp’te de Seda Akkorkmaz, Semiha Çavaş, Hatice Şimşek, Ahmet Çelebi ve Özlem Sarıdağ Çakır asil liste olarak kurada belirlendi.

Kesin liste ise noter onayından sonra yayınlanacak.

Kurada asil olarak hak kazanan temizlik görevlileri il ve ilçe turizm müdürlüklerinde 2 Ekim Pazartesi günü göreve başlayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu