Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp MHP adayı Öz’den YSK açıklaması

MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz, YSK’nın taleplerini reddettiğini belirterek, Ali Ertuğrul Bul’a başarı diledi.

MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz, YSK’ya yapılan itirazla ilgili açıklama yaptı.

Öz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini şehrimize ve hemşehrilerimize yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde nezaket kuralları çerçevesinde tamamladık.” dedi.

“Seçmenlerimizin her bir oyunun takipçisi olma sorumluluğuyla, itirazlarımızda haklı olduğumuzu düşünerek kanunların bize tanıdığı hakkımızı savunduk” diyen Öz, “İtirazlarımızın değerlendirilmesi sonucunda Yüksek Seçim Kurulu’nun 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin tekrarı talebimizi reddettiğini bildirmek isteriz. Daha önce de belirttiğim gibi hukukun üstünlüğüne olan inancımızı ve demokratik sürecin gerekliliklerine olan bağlılığımızı vurgulamak isterim. Yüksek Seçim Kurulu’nun kararına tamamen saygı duyuyoruz.” diye konuştu.

ÖZ’DEN BUL’A BAŞARI DİLEĞİ

CHP adayı ve Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Bul’a başarı dileyen Öz, şunları söyledi: “Dün ve bugün olduğu gibi yarın da tüm teşkilatlarımızla birlikte Ürgüp’ün geleceği için çalışmaya, bize oy veren seçmenimizi her alanda temsil etmeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yeni dönem belediye başkanı seçilen Sayın Ali Ertuğrul Bul’a yeni görevinde başarılar diler, çalışmalarıyla Ürgüp’ümüzün daha da ileriye gitmesini temenni ederim. Seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu