Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

%50 Hibeli KKD tanıtım toplantıları Nevşehir ilçelerinde tamamlandı

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, %50 Hibeli Kırsal Kalkınma Destekleri Tanıtım Toplantılarının İlçelerde tamamlandığını duyurdu.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, Ekonomik Yatırım Projeleri ve Bireysel Sulama Sistemleri Projelerine %50 hibe desteği sağlanmasına yönelik destek uygulamasından yatırımcı ve üreticileri haberdar etmek üzere tanıtım ve bilgilendirme toplantılarının İlçelerde tamamlandığını söyledi.

KKYDP Proje yürütme biriminde görevli personel tarafından katılımcılara tebliğin kapsamı, yatırım konuları, kimlerin başvuru yapabileceği ve hibe tutarları ile ilgili sunumların yapıldığını ifade ederek, toplantılara, Kalkınma kooperatifleri, üretici birlikleri, ziraat odaları, ıslah amaçlı yetiştirici birlikleri, tarım ve hayvancılık işletmelerinin katılımlarıyla gerçekleştiğini belirtti.

İl Müdürü Özgür Memiş, Projelerin son başvuru tarihinin 19 Şubat 2024 olduğunu hatırlatarak desteklemeden daha fazla kişinin faydalanmasını sağlamak üzere bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu