BölgeManşetler

Belediye Personeline ‘Narko-Rehber’ Eğitimi

Nevşehir Belediyesi çalışanlarına, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, Narko-Rehber eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığı uyuşturucu ile mücadele uygulama politikası kapsamında yerel yönetimlerin uyuşturucu ile mücadelede etkin katılımının artırılması hedefi kapsamında Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan personellere yönelik eğitim düzenlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde pandemi kuralları çerçevesinde gruplar halinde gerçekleştirilen eğitimlerde, uyuşturucu maddenin zararları, bağımlılık konuları ve uyuşturucu ile mücadele de belediye personelinin destekleri konularında neler yapabilecekleri anlatıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevli personelleri tarafından verilen eğitimde ayrıca belediye personelleri; narkotik suçlarla topyekûn mücadelede ailenin ve toplumun önemi, ebeveynlerin dikkat etmesi gereken hususlar, uyuma, uyuşturucu suçlarında yasal durum, uyuşturucu maddeler ile bu maddeleri kullanan şahıslarda meydana gelen ruhsal ve bedensel değişiklikler hakkında bilgilendirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu