BölgeManşetlerSporÜrgüp Haberleri

Şampiyon Ürgüp Spor’a Coşkulu Karşılama

Ankara’daki 2. Lig erkekler 1. Grup 1.’si şampiyon olarak dönen Ürgüp Spor Voleybol’un başarılı sporcuları, teknik heyeti ve yönetici kadrosu Ürgüp Belediyesinin koordinesinde şampiyonluk turunda Ürgüplülerle bir araya geldi.

Ürgüp Spor’a özel olarak hazırlanan üstü açık otobüsle ilçe genelinde şampiyonluk turu atan sporculara; Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, MHP İlçe Başkanı Tevfik Öz ve CHP İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Ürgüp Spor Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan ile Ürgüp Spor oyuncuları ve taraftarları eşlik etti.

İlçe merkezinden başlayarak Ürgüp genelinde Ürgüp türküleri ve marşlar eşliğinde düzenlenen konvoya Ürgüplü vatandaşlar da korna çalarak ve konvoya katılarak destek verdi.

BU KENTİN RUHUNDA LİDERLİK VAR!

Turun sonunda konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, bu gururu belediye başkanı olduğu ilçeye yaşatan sporcuları tebrik ettiğini belirterek “Yorucu ve bir o kadarda gurur verici sezonu birlikte yaşadığımız bu ilçeye yaşattığınız bu özel gün için, bu özel başarı için hepinizin yüreklerine, emeklerinize sağlık. Bu kentin ruhunda liderlik var. Siz de bize bu liderliği bu şampiyonluğu getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bu başarıda emeği olan başta Halis Aydoğan Başkanımız olmak üzere, sponsorlarımıza, karınca misali emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç, yeni zaferler hep birlikte gelecek.” Dedi.

Şampiyonluk turu öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi İlhan Ekici ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı’da voleybolda üstün başarı göstererek 1. Lige yükselen Ürgüp Spor’un yöneticilerini ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ü tebrik etmek üzere Ürgüp’e geldi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu