Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ürgüp Cadde ve Sokakları Covid-19 Sessizliğine Büründü

Ürgüp ilçesinde Covid-19 ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının başlaması ile birlikte Ürgüp kent merkezi cadde ve sokakları sessizliğe büründü.

Covid-19 ile mücadele kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağının Cuma 21:00 itibariyle Pazartesi saat 05:00’e kadar 56 saat devam edecek yasaklar başladı. Ürgüp kent merkezinde İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge kapsamında, Ürgüp ilçe Emniyet ekipleri tarafından kentin birçok noktasında kontrol noktaları oluşturuldu. Kontrol noktalarında ekipler yaya olarak ve araçlarıyla seyir halinde olan vatandaşlara kimlik ve seyahat izin belge denetimlerini gerçekleştirdiler.

Ürgüp Vefa Sosyal Destek Grubu Yeniden Sahada..

Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal destek ekipleri tarafından, sokağa çıkma yasağının başlaması ile birlikte evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ilaç ve market alış verişleri ihtiyacı noktasında destek sağlandı.

Ürgüp Belediyesi Vefa Sosyal destek grubuna vatandaşlar 0541-839-00-50 ve 0530-500-71-52 numaralarından ulaşabilecekler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu