Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ürgüp Haberleri

Tahsinağa Halk Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Ürgüp Kaymakamlığı Hayatın Anlamı Kitap projesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve KOP tarafından desteklenen ilçemiz Tahsinağa Halk Kütüphanesi restorasyonu tamamlanarak hizmete girdi.

İlçemiz Kaymakam Mehmet Maraşlı İlçemizde 11 adet Z kütüphaneleri hizmete sunarak öğrenci ve vatandaşlarımızın faydalandıklarını, ayrıca Ürgüp Kaymakamlığı tarafından dört yıldır yürütülen “Hayatın Anlamı Kitap Projesi” kapsamında Vatandaşımızın ve öğrencilerimizin kütüphanelerden en etkin biçimde yararlanabilecekleri gerek elektronik gerekse yazılı medya kullanım becerilerini geliştirebilecekleri Z kütüphanelerin yaptırılması ve Tahsin Ağa Halk Kütüphanesinin yenileştirilmesi hedeflerimiz arasındaydı Tahsinağa kütüphanemizi bugün hizmete acarak vatandaşlarımızın faydalanmalarını dilemekteyim şeklinde belirtti.

Açılışa Kaymakam Mehmet Maraşlı hayatın anlamı kitap proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Ürgüp belediye başkanı Mehmet Aktürk Siyasi parti ilçe başkanları kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Müzik öğretmeni Duran Altun piyano eşliğinde vermiş olduğu klasik müzik dinletisi ilgi ile izlendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu