ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp 51. Bağ Bozumu Festivali Zara konseri ile sona erdi

Ürgüp Belediyesi tarafından bu sene 51.'si düzenlenen Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivali Zara halk konseri ile sona erdi.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde tam yarım asırdır geleneksel olarak kutlanan, bağcılığın ve üzümcülüğün geliştirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen 51’inci Uluslararası Ürgüp Bağbozumu festivali, Zara konseri ile sona erdi.

Ürgüp’teki festival Zara ile muhteşem final…

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ürgüp’te verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ürgüp Belediye tarafından düzenlenen ve dört gün boyunca dolu dolu etkinliklerin yaşandığı festivalin son günü akşamında sahne alan Türk Halk Müziğinin güçlü ve sevilen sanatçısı Zara, söylediği türkü ve muhteşem şarkılarıyla Ürgüplülere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zara, Festivalin Açık Hava Sahnesinde seslendirdiği birbirinden güzel eserlere vatandaşlar da eşlik etti.

Sahnede 2,5 saat kalan Zara gördüğü ilgi karşısında bir türlü konserini bitiremedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde Ürgülüler gönüllerince eğlenerek, ünlü sanatçı Zara’ya eserlerinde eşlik etti.

Büyük bir coşkunun yaşandığı konser sonunda Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, sanatçı Zara’ya’a çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Aktürk: “Muhteşemsin Ürgüp Harikasın Ürgüp Harikalar Diyarısın Ürgüp”

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; ” Eşsiz sesi ve mükemmel performansı ile festivalimizin gala gecesinde sahne alan Zara; bizlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Başkan Aktürk; “Yarım asırlık festivalimizi, 51.’sine yakışır bir şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Dolu dolu geçen dört gün boyunca festivalimize katılım sağlayan emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca, Eşsiz sesi ve mükemmel performansı ile festivalimizin gala gecesinde sahne alan Zara; bizlere unutulmayacak bir gece yaşattı. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Son olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan herşeyin en iyisine en güzeline layık olan tüm değerli hemşehrilerimiz Ürgüplülere, yine Ürgüp’te tam bir festival tadı yaşanmasına vesile olan binlerce misafirimize ve festivalimizin tüm bileşenlerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu