Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Altınyıldız yönetiminden Kapadokya Üniversitesi’ne ziyaret

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı makamında ziyaret etti.

Ragıp Özaltın’a Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özaltın, Genel Müdür Seyrani İpek ile Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç’ın da eşlik ettiği ziyarette, eğitim üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ragıp Özaltın, Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Türkiye’nin örnek okulu olduğunu, Nevşehir ve bölge eğitimi ile ülke eğitimine sağladığı katkıları vurgulayarak, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KÜN’ün kurulduğu günden bu yana özelde Mustafapaşa beldesine, genelde ise Ürgüp ve Nevşehir eğitimine büyük katkı sağladığını özellikle açık olan bölümlerle göz doldurduğunu ifade etti.

Rektör Karasar da KÜN’ün vakıf üniversitesi olması dolayısıyla bölge ve Türkiye açısından örnek teşkil ettiğini mütevelli heyetin eğitim konusunda önemli yatırımlara imza attıklarını ve bu yatırımların devam edeceğini belirtti.

Üniversite olarak Altınyıldız Eğitim Kurumları ile her türlü işbirliğine açık olduklarını, bu konuda üniversite ve öğretim elemanı noktasında desteklerinin devam edeceğini ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı okulun kurucu ve yöneticilerine teşekkür ettiğini aktardı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu