Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

İl Millî Eğitim Müdürümüz Polat, Ürgüp İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Ürgüp ilçemizdeydi.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Ürgüp Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçemizin eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu. İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya ilçemiz eğitimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat’a teşekkür etti.

Ürgüp İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ve şube müdürlerinden ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Müdürümüz kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kurumdaki personelle tanışarak çalışmalarında başarılar diledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat’ın Ürgüp ilçemizdeki bir diğer durağı Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi oldu. Burada kurum idarecilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerimizle bir araya gelerek el emeği göz nuru ürünlerini inceledi. Çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ederek başarılar diledi.

Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Kurum yöneticilerimizden mesleki eğitim faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi alarak derslik ve atölyeleri inceledi. Yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eden İl Müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.

Tesan Fen Lisesinde okul idarecilerinden okulumuzun fiziki durumu, eğitim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi alan İl Müdürümüz, öğrenci ve öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerimizle deneyimlerini paylaşarak onların hedeflerine ve hayallerine yönelik tavsiyelerde bulundu. Okulumuzun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu