Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Özel gereksinimliler MYO’da etkinliğe katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret eden özel gereksinimli bireyler, öğrencilerle birlikte 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü kapsamında, ‘ünlü ressamların eserlerinin reprodüksiyonu boyama’ etkinliğine katıldı.

Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan özel gereksinimli bireylere yönelik yetkililer eşliğinde NEVÜ Avanos Güzel Sanatlar MYO’ya ziyaret düzenlendi.

MYO yetkilileri ve personeli tarafından karşılanan özel gereksinimli bireyler, daha sonra Öğretim Görevlisi Şükran Doğru Gürpınar koordinesinde “3B Reprodüksiyon Dersi” kapsamında, Avanos Güzel Sanatlar MYO El Sanatları Bölümü öğrencileriyle birlikte, ünlü ressamların eserlerinin reprodüksiyonu boyama etkinliğini deneyimledi.

Öğrenciler ve özel gereksinimli bireylerin bir araya gelerek karşılıklı anlayış ve empatik duyarlılık geliştirmeleri ve özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmelerine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikte;  dünyaca ünlü ressamları tanıma ve bu ressamların eserlerini boyayarak kendilerini ifade etme ve yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı bulan özel gereksinimli bireyler, keyifli anlar yaşadı.

Etkinlik sonunda, Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri etkinlik organizasyonu ve kendilerine gösterdikleri ilgilerinden dolayı Avanos Güzel Sanatlar MYO yönetimi ve personeline teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu