ManşetlerSiyaset

Vekil Açıkgöz: “Sevdamız Türkiye”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 25-26-27. Dönem sürdürmüş olduğu görevi hakkında teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 25-26-27. Dönem sürdürmüş olduğu görevi hakkında teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Vekil Açıkgöz Konuşmasına şu sözlerle başladı: “Allah’ın lütfu ve ikramıyla; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, aziz Nevşehirli hemşehrilerimin destekleri, güvenleri ve duaları için müteşekkirim. Allah, hepinizden razı olsun.

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdirAK PARTİ Nevşehir Milletvekili olarak tarafıma tevdi edilen bu kutsal görevde; ebedi kardeşliğimiz için 85 milyon vatandaşımızın her bir ferdinin huzuru, geleceği, istikbali ve ‘Sevdamız Nevşehir’ için herhangi bir ayrımcılığa gitmeden çalıştık. Siyaset; cesur, fedakâr, dürüst olmayı; vatanın bekası, milletin menfaati, gece gündüz demeden şehir ve ülke için ter dökmeyi, proje üretmeyi, gönüllere girmeyi gerektirir. AK Parti siyaseti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldır ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ düsturuyla devam etmektedir. 15 Temmuz’da milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur İttifakı ile vatansever, milletperver kadrolarla mezara kadar yürüyeceğiz. Bizler vatanımızın, bayrağımızın, milletimizin, devletimizin, ezanımızın ve tüm kutsiyetimizin uğrunda feda olmaya hazırız. Vatan şairi merhum Mehmet Akif, İstiklal Marşı’mızda ne güzel ifade ediyor, “Ruhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:/ Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli./ Bu ezanla, ki şehadetleri dinin temeli,/ Ebedî, yurdumun üstünde benim inlemeli.” bizler her karışı şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş kutsal vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, devletimize, ezanımıza aşığız. Bizim sevdamızın adı, Türkiye’dir.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu