Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kapadokya’da Ramazan Bayramı yoğunluğu

Ramazan bayramı tatilini fırsat bilen yerli yabancı turistler yine Kapadokya'nın en önemli turizm ve konaklama merkezi Ürgüp'ü tercih etti.

Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Kapadokya, Ramazan Bayramı tatilinde doldu taştı.

Türkiye’nin ünlü turizm merkezlerinden olan Nevşehir’in Ürgüp ve Avanos ilçeleri ile Uçhisar, Göreme, Ortahisar beldelerinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor. Tatil cenneti beldeler, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Yabancı turist gruplarının yanı sıra kısa süreli tatil için Kapadokya bölgesini tercih eden yerli turistler, zaman zaman şehir içi trafikte ve doğal kaya oluşumlarının yoğunlukla bulunduğu bölgelerde trafikte kısa süreli sıkışıklığa sebep oldu.

Kapadokya’nın sembolü peri bacalarının bulunduğu Ürgüp Çatalkaya mevkindeki Üç güzeller peri bacaları, Devrent Vadisindeki doğal kaya oluşumlar, Temenni Tepesi, Şölen alanı, Asmalı Konak, Karamanoğlu Camii tarihi ve turistik yoğunlukların yaşandığı noktalardan bazıları.

Çevre il ve ilçelerden Nevşehir Kapadokya bölgesine gelen tatilciler, yeşil alanlarda piknik yapmayı da ihmal etmediler.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu