Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Öğretim Üyesi Kalemli’den Rektör Aktekin’e Veda Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde görev yapmakta iken Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Tarih Bölümü’ne atanan Doç. Dr. Hüseyin Kalemli, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Tarih Bölümü’ne atanan Doç. Dr. Hüseyin Kalemli, NEVÜ’de uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yaptığını, çalışmalarını daima görev ve hizmet bilinci ile gerçekleştirdiğini ifade etti.  NEVÜ’nün her alanda gelişip büyümesinin kendisine de büyük değerler kattığını belirten Doç. Dr. Hüseyin Kalemli,  üniversitenin ve öğretim kadrolarının gelişimi kapsamında bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e teşekkür etti.

Üniversitelerin sahip olduğu nitelikli akademik kadrolarıyla ülke ve bölge kalkınmasında söz sahibi ve üst düzey eğitim veren kurumlar olduğuna dikkat çeken Rektör Aktekin, “Devlet ve vakıf olmak üzere ülkemizin çok değerli üniversiteleri bulunuyor. Bu üniversitelerimiz sahip oldukları imkanlarla başta ülkemizin belirlediği hedefler doğrultusunda bulundukları bölge ve şehirlerin her alanda kalkınmasında önemli rol üstlenmektedir. Bununla birlikte üniversitelerde görev yapan akademisyenlerimizin edindikleri akademik bilgi ve tecrübe birikimlerini üniversiteler arası geçişlerle paylaşmaları da büyük önem arz etmekte.

Göreve başladığımız ilk günden itibaren temel hedefimiz üniversitemizin kalite standartlarını sürekli geliştirmek olmuştur. Bu kapsamda gerek akademik kadromuzu gerekse üniversitemizin diğer imkanlarını sürekli geliştirerek akademisyenlerimize her türlü desteği sağlama gayretinde olduk. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarda siz değerli akademisyenlerimizin çok büyük katkıları bulunmaktadır” dedi.

Doç. Dr. Hüseyin Kalemli’ye NEVÜ’de görev yaptığı süre içerisinde gerçekleştirdiği başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu