BölgeManşetler

TES. NEVŞEHİR ŞUBE BAŞKANI TAYFUR URGENÇ; TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Depremin 3. Günü zamana karşı mücadele edilmektedir.

Güzel ülkem Türkiye’m geçmiş olsun. Türkiye tek yürek oldu yaralar sarılıyor. Teşekkürler Nevşehir ve Eğitim çalışanları diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç;

Bir yanda deprem bölgesinde devlet ve millet el ele vermiş mücadele ederken deprem gerisinde ise ihtiyaç duyulan yardım malzemeleri Nevşehir Valiliği Afad koordinasyonu ile Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü DİP. Kapalı Spor salonunda toplanmaya devam ediyor. Biz de Türk Eğitim Sen olarak tüm üyelerimiz ve eğitim çalışanları ile birlikte destek olmaya devam ediyoruz. Hem yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Hem de gelen malzemelerin tasnifi ve yükleme işlemlerinde Nevşehir’de ki gönüllü tüm meslektaşlarımız eğitim çalışanları milli bir gönül seferberliği ile hareket ediyor. Türkiye Kamu Sen kendi özkaynakları ile temin ettiği ihtiyaç duyulan malzemeleri Tırlarla deprem bölgelerine göndermektedir. Ayrıca nakit yardımında bulunmak isteyenler Afad’ın resmi ibanlarına havale edebilirler. Cep telefonlarından DEPREM yazıp 1866 ya mesaj’da atabilirler. Dedi.

Başkan Urgenç açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi. “Bu manzara bir zorunluluk değil. Milli bir gönül seferberliği ile tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunun resmidir. Bugün Nevşehir Gençlik Spor müdürlüğü Kapalı Spor Salonuna ihtiyaç duyulan yardım malzemelerini getiren ve gelen yardımları tasnifleyerek onlarca Tıra yükleyen başta meslektaşlarım ve eğitim çalışanları olmak üzere tüm Nevşehir’li vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Nevşehirli öğretmenler, eğitim çalışanları Adıyaman Besni’ye bugün 50.000 adet su 10.000 adet ekmek ve günlük 5.000 kişiye yarın sıcak yemek için seyyar mutfak kurmak için yola çıktılar. Bugün 3 Tır yardım (gıda ve su) Deprem bölgesine Nevşehir’li öğretmen ve hayırseverlerin desteğiyle yolcu edildi.

Yardım ulaştırmak isteyen hayırseverler, Öğretmenler ve eğitim çalışanları yardım malzemelerini Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda Nevşehir Valiliği Afad Koordinasyon merkezine teslim edebilirler. Gönüllü olarak Kapalı Spor salonunda tasnif ve yükleme işlerinde görev alabilirler.

Devlet Millet El Ele Acıları sarmak için seferber olmuş enkazı kaldırmak için gönül seferberliği oluşturmuş durumda. Nevşehir Afad yardım koordinasyon merkezi Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda yardımlar toplanıyor. Burada vatandaşların yardımları İntizamlı bir şekilde tasnif edilip ihtiyaç duyulan bölgelere ihtiyaç duyulan malzemeler gönüllüler tarafından Tırlara yüklenerek Nevşehir Valiliği koordinasyonunda gönderilmektedir. Yardımlarınızı (Afad tarafından yayınlanan liste) Gençlik Spor İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa salonuna ulaştırabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu