Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerSpor

Nevşehirli sporcu halterde Türkiye 3’üncüsü oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Hatice Kızmaz, Okul Sporları Türkiye Halter Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü oldu.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Kızlar A-B Okul Sporları Türkiye Halter Şampiyonası Nevşehir’de gerçekleştiriliyor.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada, Genç B 59 kg kategorisinde mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Nene Hatun Kız Meslek Lisesi öğrencisi Hatice Kızmaz, koparmada 64 kilogram, silkmede 72 kilogram ve toplamda ise 136 kilogram kaldırarak kendi kilosunda 29 sporcu arasından Türkiye 3’üncüsü oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor hayatını sürdüren Hatice Kızmaz ve kulübün Halter Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu