Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Kış tedbirleri gözden geçirildi

Avanos ilçesinde 2023-2024 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı, Kaymakamı Aziz Gölbaşı’nın başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda rahat bir kış mevsimi geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ile riskli köy yolları, zorlu kış şartlarında yolların kapanmasına karşı alınacak önlemler ve enerji kesintilerinin önlenmesine yönelik tedbirler ele alındı.

Toplantıya katılan yetkililer, önceki yıllarda yapılan çalışmalar hakkında ve gelecek kış sezonunda hayatı ciddi ölçüde etkileyebilecek durumlarda önceden hazırlıklı olunması için planlanan çalışmalar hakkında Kaymakama bilgi verdi.

Kaymakam Aziz Gölbaşı, kış mevsiminde vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Kış mevsiminde; trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının en temel hedef olduğunu ifade eden Kaymakam, ilgili tüm kurumların alacakları tedbirler ile birlikte kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu