Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Master’de Mezun Kayıtları Devam Ediyor

Nevşehir’ in eğitimdeki parlayan yıldızı Master Eğitim Kurumları YKS sınavları hazırlık kursu için hafta içi mezun öğrenci kayıtlarına devam ediyor.

Nevşehir’ in eğitimdeki parlayan yıldızı Master Eğitim Kurumları YKS sınavları hazırlık kursu için hafta içi mezun öğrenci kayıtlarına devam ediyor.

Master Eğitim Kurumları kurucusu ve yöneticisi Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada; Nevşehir’ in en seçkin öğretmenlerinin bir araya gelerek kurdukları Master Eğitim Kurumları’na 11.ve 12. Sınıf kayıtlarının dolduğunu, mezun öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

Mehmet ERAVCI ‘’Hedefleri konusunda ciddi olan mezun öğrencilere, mükemmel kampüs ve ortamına sahip, temel prensibi disiplin ve istikrar olan Master Eğitim Kurumları’nda, sınav dönemini tüm yönleri dikkate alınarak hazırlanan bir eğitim hizmeti sunulmaktadır böylece öğrencilerin son derece sağlam adımlarla sonuca ulaşmaları sağlanacaktır ’’ dedi.

Master Eğitim Kurumları psikolojik destek servisinde görevli Uzman Psikolog Elif Nur TATAROĞLU ‘’ eğitim sürecinin aynı zamanda psikolojik bir süreç olduğunu, bu süreçte öğrenci ve velilere huzurlu öğrenci-veli çerçevesinde profesyonel şekilde psikolojik destek sağladığını böylece öğrencilerin kapasitelerini üst düzeyde ortaya koyabileceklerini’’ vurguladı.

Yine psikolojik destek ekibinden olan Rehber Öğretmen Cengiz KIVANÇ öğrenciye özel hazırlayacağı ders çalışma programıyla, kurumun alanında uzman öğretmenleriyle işbirliği içinde, düzenli aralıklarla öğrenci takibi yaptığını ve veliyle iletişimi de ön planda tuttuğunu belirtti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu