Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“Kolları Sıvıyoruz” Kampanyasına Nevşehir de Katıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz." mesajıyla başlattığı Sosyal Medya kampanyasına il sağlık müdürleri de paylaşımlarıyla destek veriyor.

Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere “Kolları sıvıyoruz.” sloganıyla kamu spotları hazırlandı.
Bakan Koca, Twitter’dan kampanya için hazırlanan kamu spotunu, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz.” mesajıyla paylaştı.
Bunun ardından il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından, aşılamanın önemini vurguladıkları mesajlarını paylaşıp kampanyaya destek verdi.
İl sağlık müdürleri, yaptıkları paylaşımlarda mevkidaşlarına da çağrıda bulundu.
Muş İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu Sağlık Bakanımız Sayın @drfahrettinkoca ’nın mesajını aldık. Anadolu’nun giriş kapısı Muş’ta yeniden normalleşme için hep birlikte kolları sıvadık. Tedbir ve Aşıyla Covid 19’u aşıyoruz. Nevşehir @nevsehirsaglik sizde kolları sıvadınız mı? şeklinde çağrıda bulundu.
Kampanyaya katılan Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, paylaşımında “Sayın Bakanım Kapadokyanın merkezi Nevşehir olarak mesajınızı aldık. Normal günlere dönebilmek için kolları sıvadık. Vaka sayılarımızın azaldığı bu günlerde Bakanlığımızın belirlediği yaş ve risk gruplarını aşılayarak pandemiyi aşacağız, Niğde Sende kolları sıvamaya hazırmısın?”şeklinde kampanyaya katılmaya çağrı yaptı.
Bunun üzerine Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, paylaşımında, Sağlık Bakanımız Sayın @drfahrettinkoca ‘nın mesajını aldık, hayatımızın yeniden normalleşmesi için kollarımızı sıvadık. Tedbirler ve Aşıyla Covid 19’u aşıyoruz. Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir @nigde kolları sıvadık. Karadeniz’in incisi @rizesaglik sizde kollarınızı sıvadınız mı? şeklinde çağrıda bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu