Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Başkan Türker’den ırkçılığa tepki

Başakşehir Spor Kulübü Yardımcı Antrenörü Webo’ya hakem tarafından yapılan ırkçı hareketten sonra Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyüdü. Nevşehir’den de Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, yaptığı açıklamada insana karşı yapılan ırkçı söylemlerin kabul edilemez olduğunu belirterek tepkisini dile getirdi.

Irkçılığın insanlık suçu olduğunu söyleyen Başkan Ali Türker, “İnsan ırkını sever över övünür lakin başka bir insanı dili ile rengi ile yargılamak hem dinimiz dini mümini İslam’da yasaklanmış hem de millerimiz hiçbir döneminde yer almayan kötü bir davranıştır.

Bizim milliyetçiliğimiz ırkçılığı nehyeden, ‘milletimizi ileri götürme mefkuresinden gayrısı değil’ diyen Alparslan Türkeş’in evlatları olan bizler ırkçılığı şiddetle kınıyoruz. Temsilcimiz Başakşehir’in sonuna kadar yanındayız her platformda ayrımcılığa ırkçılığa ayrımcılığa karşıyız ve karşı duracağız. Yaşasın Irkçılık yapmamış ve yapmayacak olan Türk Irkı” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu