Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

NEVÜ Kızılay Butik Mağazası Öğrencilerin Hizmetinde

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite içinde yer alan Türk Kızılay Butik mağazasının yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilere hizmet vermeye başladığını söyledi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Öğrenci odaklı eğitim-öğretim sistemini benimseyen üniversite yönetimi olarak ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından ailelerimizin bizlere birer emaneti olan öğrencilerimizin her daim yanında olmaya devam ediyoruz. Kendilerinin en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalarının yanı sıra devletimizin, üniversitemizin ve hayırseverlerimizin destekleriyle de ihtiyaçlarını karşılamaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda Kızılay Nevşehir Şubesi iş birliğinde üniversitemiz merkez yerleşke içerisinde Türk Kızılay Butik Mağazamızı açarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz giyim ürünlerine ulaşımlarına imkan sağlamıştık.

Kızılay Butik Mağazamız, yeni eğitim – öğretim yılımızda da üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi girişinde öğrencilerimize hizmet vermeye başladı. Şunu da özellikle belirtmek isterim ki butik mağazamızda yer alan ürünlerin tamamı hayırseverler tarafından bağışlanan sıfır ürünlerden oluşmakta. Hafta içlerinde hizmet veren bu mağazamızdan şehit ve gazi yakını öğrencilerimiz başta olmak üzere Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’dan burs alan öğrencilerimiz belgelerini sunarak, diğer öğrencilerimiz ise butik içerisinde bulunan formları doldurarak yararlanabilirler” dedi.

Rektör Aktekin ayrıca yardımlaşma, paylaşma ve gönüllülük duygusunun pekiştirilmesine vesile olan NEVÜ Kızılay Butik Mağazası’na bağışlarıyla destek olan hayırseverlere, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrencilerine,  bu hayırlı hizmetin ulaşmasında emeği bulunan Nevşehir Kızılay Şubesi ile NEVÜ Kızılay Kulübü danışmanı Doç. Dr. Hasan Yavuzer ve öğrencilere teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu