Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Yılın Mobilya Markası: Kelebek

85 yıldır mobilyada kalitenin adresi olan Kelebek Mobilya, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Mobilya Markası” ödülünün sahibi oldu.

Ekonomi dünyasının en iyilerinin seçildiği Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin bu yılki kazananları açıklandı. 85 yıldır mobilyada kalitenin adresi olan Kelebek Mobilya, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Mobilya Markası” ödülüne layık görüldü.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül töreni, ekonomi, kültür, sanat, spor, iş ve basın dünyasından birçok ismi bir araya getirdi. Yılın Mobilya Markası Ödülü, Kelebek adına Kelebek Mobilya Pazarlama Operasyon Sorumlusu Ozan Pekel’e teslim edildi.

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından…

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan, 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla, İstanbul Haliç’te ilk fabrikası kurulan Kelebek, bu yıl 85. yılını kutluyor. Kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle sürdürülebilir bir şekilde yolunda emin adımlarla ilerleyen Kelebek, Düzce’de 40 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda; mobilya, mutfak ve banyo üreten bir sanayi kuruluşudur. Bugün yaklaşık 32 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla ülke ekonomisinede önemli ölçüde katkı sağlayan Kelebek, 85. yılını “Yılın Mobilya Markası” ödülüyle kutlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Kelebek Mobilya Hakkında: Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarındandır. Kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle Düzce’de 40 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda üretimine devam eden kuruluş, bugün ürünlerini yurt içinde 130’un üzerinde mağazada tüketicilerin beğenisine sunmakta, yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurt dışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da faaliyet göstermektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu