BölgeManşetler

Nevşehir Jandarma’dan Vali Becel’e Ziyaret

Jandarma Teşkilatı’mızın 182’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın ve beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.

Jandarma’nın 182’inci Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca 14 Haziran 2021 günü Nevşehir Valiliği Atatürk anıtına çelenk sunma törenin icrasına müteakip, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel makamında ziyaret edilerek, Vali Becel tarafından personele başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 182’nci Yıl Dönümü nedeniyle Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın’ı makamında kabul etti. Ziyaret sonrası Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 182’nci Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen başarı belgeleri jandarma personeline Valimiz Sn. İnci Sezer Becel tarafından takdim edildi.

Jandarma Teşkilatımızın 182. yıldönümünü kutlayan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Jandarma Teşkilatımız; üstün vazife anlayışı, yüksek fizik ve moral gücü ile görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma personeline görevlerinde başarılar diliyorum.“ dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu