BölgeManşetlerSpor

NEVÜ Masa Tenisi Takımı Nevşehir Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Nevşehir İl Temsilciliği'nin 2021 yılı faaliyet programında yer alan “Kuruluşlararası Masa Tenisi İl Müsabakaları” 10-11 Haziran 2021 tarihlerinde Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) personellerinden Mustafa Büyükkurutlu, Cahit Köme ve Oğuzhan Özgün’den oluşan NEVÜ Masa Tenisi Takımı müsabakalarda Hacıbektaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü 3-1, Emniyet Müdürlüğü’nü 3-0, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğünü 3-1 yenerek “Nevşehir Şampiyonu” oldu.

NEVÜ Masa Tenisi Takımı Kuruluşlar Türkiye Şampiyonası’na Katılacak

Müsabakalarda Nevşehir şampiyonu olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Masa Tenisi Takımı bu sonuçla, 09-10-11-12 Temmuz 2021 tarihlerinde Balıkesir/Burhaniye’de düzenlenecek olan “Kuruluşlar Türkiye Şampiyonası”nda katılarak NEVÜ’yü ve Nevşehir’i temsil etme hakkı kazandı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kuruluşlararası Masa Tenisi İl Müsabakaları’nda Nevşehir şampiyonu olan ve Kuruluşlar Türkiye Şampiyonası’nda üniversiteyi ve Nevşehir’i temsil edecek olan NEVÜ Masa Tenisi Takımı’nı tebrik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu