BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Hayatın Anlamı Kitap projesi 2020-2021 yılı Sezon Finali Yapıldı

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen, proje koordinatörlüğünü Arzu Güleryüz Maraşlı’ nın yapmış olduğu Hayatın Anlamı Kitap projesinin 2020 – 2021 yılı sezon finali Hanedan Cappadocıa suites’ de yapıldı.

Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa, Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve eşi, Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Türofed Başkan Yrd. Yakup Dinler, Kaptid Başkanı Tevfik Ölmez, Ürgüplü Turizmciler ve Hayırseverler, Elma Yayınevi projeler sorumlusu Sayın Gülderen Çopur, proje paydaşları katıldı. Programda en çok kitap okuyan öğrencilere, ilçemiz okullarına tematik Z – kütüphane yaptıran ;

Sayın Vejni Büyük, Fatma – Veli Halıcı’ ya,

Proje paydaşları;

Mehmet Dinler, Oğuz Kahraman, Murat Çoban, Sayın Halis Aydoğan, Sayın Abdullah İnal, Sayın Sibel Radiye Gül, Alternatif Yapı ve Elma Yayınevi proje sorumlusu Sayın Gülderen Çopur’ a Hayatın Anlamı Kitap projesine katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

İlimiz  Derinkuyu İlçesi Çakıllı Köyünde Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı’ nın şehit olması sebebi ile daha önceden programlanan Bilkent  Youth Brasss konseri iptal edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu