Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün Kurban Bayramı Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen Başkan Aktürk, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

‘Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Dini bir ibadet olarak kurban ise ‘Allah’a yakın olmak için takdim edilen şey’ anlamında kullanılır. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı’nı coşkuyla ihya etmeli, bayram heyecanını evlerimizden eksik etmemeliyiz. Manevi değerlerimizi hayatın her alanında çocuklarımızın zihinlerine nakşetmeliyiz. Kurbanın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla bayrama hasret kalanların; yetim, garip, mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olmalı, kurbanın bereketini paylaşmalıyız.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor,Kurban Bayramının Milletimize ve İslâm Alemine hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Sevdikleriyle bayram geçirmek isteyen, bu sebeple memleketlerine doğru yola çıkan vatandaşlarımıza da trafikte kolaylıklar diliyor kazasız belasız bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu