Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurul Toplantısı Yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Şube Müdürümüz Yusuf Aydoğmuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’ in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar değerlendirilerek ‘Telafide Ben De Varım’ programı, öğretmen ve personellerin aşı olması yönündeki çalışmalar, ‘Okulum Temiz Belgesi’ standartlarıyla ilgili denetim süreçleri, 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yapılacak işler, Okulların Fiziki Altyapıları ve Bakım, Onarım Tadilat İşleri ve Isınma, Donatım ve Eğitim Materyallerinin Tedariki, Ders Kitapları Dağıtımı ve Taleplerin Değerlendirilmesi, Taşıma ve Okul Servisleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Öğretmen ve Personel İhtiyacı, Resmi Yazışmalar, Projeler, İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda alınacak tedbirler ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir “Kovid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş ve uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla hazırlanan ‘Telafide Ben de Varım’ programı ilimizde başarılı bir şekilde devam etmektedir. Bununla birlikte yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Okullarımızın 6 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitime hazır olması için Okulum Temiz belgesi denetim süreçlerimiz titizlikle devam ediyor. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve başarılı bir yıl geçireceğiz. Çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının verimli geçmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli olarak çalıştıklarını belirterek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçeceğine inandığını ifade etti. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu