Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp’ten Manavgat’a Yardım Tırı Gönderildi

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasında kısa sürede toplanan 1 tır insani yardım malzemesi düzenlenen törenle Manavgat’a gönderildi.

Duayeri Camisi önünde düzenlenen törende konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 1 günde 1 tır malzemeyi orman yangınlarından etkilenen bölgelere ulaştırmak üzere belediyeye ulaştıran tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Yaşanan yangınlardan etkilenenlere de geçmiş olsun dileklerini ileten Aktürk, “Bu yardım kampanyası, kısa sürede organize olabilmenin, duyarlılık gösterebilmenin bir göstergesidir. Bu vesile ile tüm STK’larımıza, emeği geçen tüm Ürgüplülere, oradaki kardeşlerimizin yaralarına merhem olmak amacıyla karınca kararınca yardım kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun. Diliyorum ki en kısa sürede bu sıkıntılı günleri atlatırız, bu yangınlar kontrol altına alınır. En önemlisi de Devletimiz güçlü, devletimiz kudretli. Gün bir ve beraber olma günüdür, bizler birlik olduğumuz müddetçe bu ülkeye hiç kimse hiçbir zarar veremez.” dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, MHP İlçe Başkanı Tevfik Öz ve vatandaşların katıldığı törende İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ahmet Tuncel tarafından edilen duanın arından ihtiyaç malzemelerini taşıyan tır AFAD’a teslim edilmek üzere bölgeye uğurlandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu