Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Vali İnci Sezer Becel Yeni Öğretmenevini Ziyaret Etti

Vali İnci Sezer Becel yeni yapılan ve 2 Ağustos itibariyle hizmete başlayan Nevşehir Öğretmenevini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Destek Hizmetleri Şube Müdürümüz Yusuf Aydoğmuş eşlik etti.

Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek’ten öğretmenevinin kapasitesi ve hizmetleri hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulunan Vali İnci Sezer Becel “Yeni öğretmenevimiz sahip olduğu tüm sosyal donatılarıyla modern ve kaliteli hizmeti, en iyi şartlarda, en uygun fiyat seçenekleri ile öğretmenlerimizin ve tüm konukların hizmetine sunacaktır. Öğretmenevimiz ilimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun, emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir “Nevşehir Öğretmenevi yeni binasının öğretmenlerimizin ve ilimizi ziyaret edecek olan misafirlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmesi için gayret gösterdik. Kapsamlı bir mimari ile tasarlanan son teknoloji yeniliklerini içinde barındıran yeni öğretmenevimiz pek çok ihtiyacı karşılayacaktır. İlimize hayırlı olmasını diliyor, bize desteğini esirgemeyen Vali İnci Sezer Becel’e çok teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan yeni öğretmenevi binasında 80 standart oda, 16 süit oda, 8 engelli odası olmak üzere toplam 104 oda ve 208 yatak bulunuyor. 1000 kişilik düğün salonu, kafeterya, teras, restoran, kuaför, berber, mescit, hamam, sauna, buhar odası, spor salonu ve dükkânların bulunduğu yeni öğretmenevi binası 13 kattan oluşuyor. Konaklama faaliyetleri dışında emekli öğretmenler ile Milli Eğitim mensupları ve misafirler için 100 kişilik lobi/dinlenme odası, kütüphane, bilgisayar odası, kafeterya, teras kafeterya gibi birimleri ile de hizmet verecek yeni öğretmenevimizin ilimize hayırlı olmasını diliyor, misafirlerimizi bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu