Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Belediye Başkanı Savran, Ak Parti Milletvekili Adayı Özgün İle Birlikte Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Allah'ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayretiyle 14 Mayıs seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar öncesinde Nissara AVM’de, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Süleyman Özgün ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Savran ve Milletvekili Adayı Özgün, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

AVM içerisinde bayram alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet eden Savran ve Özgün, gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Savran, “Nevşehir için gece gündüz demeden hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yola çıktık. Milletimizin desteği ile bugüne kadar başardıklarımız ortada. Bundan sonra da yapacağımız çok iş, gideceğimiz çok yol var. Durmak yok, AK Parti ile yola devam. Bunun için yeniden vatandaşlarımızın desteğini istiyoruz. Allah’ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayretiyle 14 Mayıs seçimlerinde de hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu