Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Atlı doludizgin çalışıyor

Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Makbule Atlı, AK partide gönüllü ve aktif çalışan biri olarak Belediye Meclis üyeliği çalışmalarında hizmette kusur etmediğini, Nevkad ve Nevumut Derneklerin Başkanı olarak bir çok projede Nevşehir Halkı ve kurumlarla birlikte başarılı projeler yürüttüğünü belirtti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Milli Eğitim müdürü, Valilik Açık kapı çalışanları  Rauf Nail Akman İlkokulu Müdürü, Avanos Anadolu lisesi Müdürü, Nevşehir Halk eğitim merkezi Müdürü, Gör bir Derneği, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz’ı ve esnafları ziyaret ettiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Makbule Atlı, “Üniversite mezunu, 60 eğitim sertifikasına ve teşekkür belgelerine sahibim. Nevşehir üniversitesi kadın çalışmaları yönetiminde, Nevşehir valiliği kadın eşitlik birimi komisyonunda görev aldım.  Nevşehir Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı, Okul Aile Birliği Başkanlığı, Milletvekili aday adayı ve Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Ak Partiye bir çok üye yaptım.6 bin civarı ailenin evlerine giderek sosyal inceleme yaptım yardım ulaştırdım. 20 yıldır Ak partiye aktif  hizmet ettim. Aday kim olduysa sahada çalıştım. Birçok başarılı projeler yazdım. Yılda 2 bin 500 kişiye ulaştım. Çok sayıda öğrencilerimize ve ailelere seminer ve eğitim verdik  Bu Hayat Senin Hedef Sensin uyuşturucuya bulaşma Projemizde gençlerimizi meslek, eğitime yönlendirdik. Meme Kanseri Erken Tanı, Okul öncesine giden çocuk ve gitmeyen çocuklar, erken evlilik çocuk gelinler, Aile İçi Şiddetin Topluma Zararları, Projeler ilimizde ve ilçelerimizde büyük ilgi gördü. Depremden zarar gören ailelere ve Gazze’ye maddi ve manevi yardım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu