BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediyesi’nden Gençlere Başarı ve Motivasyon Gezisi

Ürgüp Belediyesi tarafından gençlere yönelik başarı ve motivasyon gezisi düzenlenecek.

Lise son sınıfta eğitim görüp, Ürgüp’te ikamet eden YKS’ ye girecek kız öğrenciler ara tatilde Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görme imkanı bulacak.

Başarı ve Motivasyon amacıyla bu geziyi planladıklarını belirten gençlerin dostu Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, köklü tarihi ve tarihteki önemi ile yerli yabancı birçok turisti kendisine çeken Bursa’yı gezip görme imkânı bulacaklar. Özellikle kız öğrencilerimize pozitif ayrımcılık yaparak kültür gezilerimizin ilkini YKS’ ye girecek kız öğrencilerimize yönelik planladık. 18-20 Kasım tarihleri arasında 2 gece konaklamalı Bursa gezimize başvuruları okul idarelerimiz aracılığıyla alacağız. İlçemizdeki 6 lisede eğitim gören kız öğrencilerimizi Bursa’da misafir edeceğiz. Okullarımızdan görevli Öğretmenlerimizle, Belediye görevlilerimiz ve Profesyonel bir Rehber ile gençlerimize ara tatilde unutamayacakları anılarla dolu bir Bursa gezisi hazırladık. Başvurularını okullara ulaştırdığımız formlar aracılığıyla 11 Kasım’a kadar okul idarelerine yapacak gençlerimize şimdiden iyi tatiller diliyorum.” Dedi.

Başkan Aktürk belirli dönemlerde erkek öğrenciler için de farklı noktalara gezi planlanarak rotanın oluşturulacağını ifade etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu