Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TES. ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; BİZİM MİLLİYETÇİLİĞİMİZ İNSAN SEVGİSİ ÜZERİNE İNŞAA EDİLMİŞTİR

Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç ve Acıgöl TES. ilçe başkanı İbrahim Sert Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü aynı zamanda Türk Eğitim Sen yönetim kurulu üyesi Atila Çataltepe'yi ziyaret ederek eğitim çalışanlarının gündemini değerlendirdiler.

Başkan Urgenç ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulunarak Atila Çataltepe’ye emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“Kalbi Türk için çarpan, bayrak sevdası, büyük ve müreffeh Türkiye ülküsü ile hizmet eden her bir yol arkadaşım, teşkilat mensuplarımız, vatan ve millet muhaliflerinin onursuz ve şahsiyetsiz ithamlarını ve davranışlarını kendilerine iade ederek yol almaya devam edecektir. Kutlu yürüyüşümüzü kimsenin ahlaksız duruşuna ve rakı sofralarına meze yaptırmadan yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse bize dikensiz gül, taşsız yol vaat etmedi. Mücadelemizi ne terör örgütlerinin taşeronluğunu yapanlar ne de marjinal ideolojilerin temsilcileri engelleyemeyecektir. Atatürk’ün ifade ettiği gibi milliyetçiliğimiz İnsan sevgisi üzerine kuruludur. İnsanlara değer vererek. Emeğe saygı duyarak Türk medeniyetinden aldığımız İnsanı yaşat ki devlet yaşasın! felsefesiyle mücadelemize devam edeceğiz. “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız.” Prensibi ile sendikal mücadelemize devam ediyoruz.”

Başkan Urgenç “Bu ilkeler doğrultusunda Kıymetli müdürümüz Atila Çataltepe’ye genelde ülke eğitimimizi yerelde Nevşehir ve Acıgöl eğitimine kattığı değer, üzerinde taşıdığı yöneticilik vasıflarıyla engin hoşgörüsü, insani değerleri, ülküleriyle vermiş olduğu hizmetlerden, yapmış olduğu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ederiz. İfadeleriyle Atila Çataltepe’ye teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu