BölgeManşetler

PYK Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi PYK toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında 26.02.2019 tarihinde imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü çerçevesinde protokol kapsamına alınan Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ilk Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleşti.

Gülper Gündüz Yassı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Uzgören, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Milli Eğitim Şube Müdürü Hanifi Şahin ve Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mesut Çetin katıldı.

Gülper Gündüz Yassı Toplantıya ilişkin yaptığı konuşmada, “TOBB ve NTSO olarak Nevşehir Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Türkiye’de en çok tercih edilen turizm meslek liseleri arasına girmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeni protokolümüzün İlimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu