Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapadokya Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri NEVÜ’de

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapadokya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 12 öğrenci ve 3 öğretmen ile Kapadokya Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 30 öğrenci ve 2 öğretmen NEVÜ’yü ziyaret etti.  NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Toprak Keskin ve merkez personeli Arş. Gör. Dr. Burcu Şimşek Yağlı tarafından karşılanan öğrencilere ve öğretmenlere NEVÜ merkez kampüs gezdirilerek, kampüs içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi, Spor Merkezi ve spor tesisleri, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere diğer bölüm ve programlar, öğrencilere sunulan imkânlar, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri ile şehrin avantajları hakkında bilgiler verildi.

Gezi sonunda, NEVÜ kampüsü ve üniversitenin sahip olduğu imkânlar ile ilgili olumlu görüşlerini bildiren öğrenci ve öğretmenlerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu