Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir ve İzmit’ten Lise Öğrencileri NEVÜ’de

Nevşehir Merkez Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İzmit Anadolu Lisesi ile İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Nevşehir Merkez Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmeni Seda Yılmaz eşliğinde NEVÜ’yü ziyaret etti. NEVÜ İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Kapadokya Teknopark ve Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’ni gezen öğrenciler, programlar ve üniversitenin imkânları hakkında bilgilendirildi.

İzmit’ten Öğrenciler NEVÜ’de

İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde  eğitim gören 47 öğrenci, Müdür Yardımcısı Ahmet Ünlü, İngilizce Öğretmeni Sevda Şahin,  Coğrafya Öğretmeni Hatice Atik ve  Müzik Öğretmeni Sinan Yılmaz eşliğinde, İzmit Anadolu Lisesi’nden ise 26 öğrenci NEVÜ’yü ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrencilere ziyaretlerinde eşlik eden NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Toprak Keskin kendilerine üniversitenin Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, Araştırma ve Uygulama Merkezleri, Sosyal Tesisler ve diğer birimleri ile öğrencilere sunulan imkânlar hakkında bilgi verdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu