Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyetlerde;

1.- 27 Ocak 2022 tarihinde İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, O.Y ve F.G isimli şahısların üzerinde yapılan aramada (8,67) gram Metamfetamin isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

2.- 31 Ocak 2022 tarihinde İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, K.P., İ.C., B.G., O.B., M.G. ve K.E. isimli şahısların üzerinde ve bulundukları araçta yapılan aramada (1,80) gram Metamfetamin, (0,40) gram Kubar Esrar, (1) adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait (7) adet fişek, (1) adet tabanca ve tabancaya ait (5) adet fişek ele geçirilmiş, şüpheli şahıslar hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca M.G. isimlişahsın “Cebir, Tehdit ve Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Mala Zarar Verme” suçlarından kesinleşmiş 15 yıl 8 ay 25 gün hapis cezası bulunması sebebiyle, şahıs çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

3.- 30 Ocak 2022 tarihinde Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde şüpheli bir araçta yapılan aramada, ülkeye yasadışı yollardan giriş yapan (7) yabancı uyruklu şahıs yakalanmış, yakalanan yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı işlemleri için Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmiş, yabancı uyruklu şahısların yurt içinde sevkini sağlayan (1) Türk vatandaşı hakkında Derinkuyu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile “Göçmen Kaçakçılığı” suçundan adli işlem başlatılmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu