Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Jandarmadan Huzur ve Güven Uygulaması

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması maksadıyla; 13 Ekim 2023 günü Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yapılan çalışmalarda.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca; Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması maksadıyla; 13 Ekim 2023 günü Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında; “Aranan şahıslar ve araçlara” yönelik ”Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur ve Güven Uygulaması” icra edilmiştir.

Uygulama sonucunda; (670) şahıs sorgusu yapılmış, (3) şahıs (1 Suriye uyruklu. 1 Filistin uyruklu, 1 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı) yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan, hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve imkan sağlama suçlarından aranan E.U. isimli şahsın çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Nevşehir E-Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güveni için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu