Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Pınarbaşı, Demokratik Bir Süreçte Yapılan Seçimler İlimize ve Ülkemize Hayırlı Olsun

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Pınarbaşı, 31 Mart 2024 tarihinde ülkemiz genelinde sorunsuz olarak gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimi bizlere tekrar göstermiştir ki Türk Milleti her konuda olduğu gibi demokratik hakkını kullanmada da tüm dünyaya örnek olacak bilince sahiptir. Anayasal hakkını kullanarak yerel yöneticisini seçen halkımız, ülkesinin geleceğine ve demokrasine her zaman sahip çıkmaktadır.

Huzurlu ve güvenli ortamda gerçekleşen seçimler dolayısıyla başta Nevşehir Valimiz Ali Fidan’a, emniyet güçlerimize, sandık kurullarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi ileterek; Esnaf ve Sanatkarlar Teşkilatları olarak göreve gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, ilçe ve belde belediye başkanlarına yeni görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Ayrıca yapmış oldukları hizmetler kapsamında görevi devreden tüm belediye başkanlarımıza da bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu