Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası, Üzüm üreticimiz heyecanla güzel bir fiyat bekliyor

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz üzüm fiyatları ve çiftçinin beklentisi hakkında paylaşımda bulundu.

Başkan Korkmaz; “Üzüm üreticilerimiz heyecanla oluşacak üzüm fiyatlarını bekliyor.
Bölgemizde çokça üzüm üretimi gerçekleştiriliyor, fakat bu yıl Ülke genelinde üzümlerde verimde gözle görülür bir düşüş var, bir çok çiftçimiz geçimini üzüm üretimi ile sağlıyor.
Ülkemizde yaşanan ekonomik olaylar yüksek enflasyon dolayısıyla üretimde kullanılan her ürüne yüzde 300-500 zam geldi. Girdi maliyetlerinin yüksek olması üretim maliyetlerini direk etkiliyor.
Alım fiyatları gerçekleşmeden kğ başı açılış fiyatının üretim girdilerindeki en az yüzde 300-500 lük artışın göze alınarak yapılmasını arzu ediyoruz.

Lütfen çiftçilerimizi üzmeyiniz hakkı ile alım gerçekleştiriniz bağcılığın ölmesine sebep olmayınız, maliyeti korumayan komik, zararına bir kğ fiyatı oluşursa buda bağların sökülmesine sebep olur, alacak üzüm bulamazsınız.

En basit bir bardak çay kahvede 6,00 tl, bir fincan kahve 15,00 tl olmuş, cafelerde bir fincan kahve 30 tl olmuş.

1 kğ üzüme komik, gülünç çiftçiyi tarımdan uzaklaştıracak bağların sökümüne sebep olacak bir fiyat umarım belirlemezsiniz.

Çiftçimizin kazancı bol ve bereketli olsun.” Dedi

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu